menu
header_photo

Mindfulnesstraining

Mindfulness training leert je beter omgaan met spannings-, stress- en pijnklachten. Het helpt je systematisch stops in te bouwen, zodat je meer stil staat bij wat je ervaart en daar bewuste keuzes in maakt. Je leert open staan voor de ervaringen die zich van moment tot moment aandienen en meer te genieten en te ontspannen. Je leert bewust om te gaan met hinderlijke gedachten, onprettige gevoelens, en ingesleten gewoonte en reactiepatronenen. Zo zul je minder geleefd voelen, meer keuzevrijheid creeeren en meer met volle aandacht in het hier en nu gaan leven. Je verbetert de kwaliteit van je leven.

Met de mindfulness training ontwikkel je een gelijkmoedige en vriendelijke houding ten opzichte van je eigen oordelen, irritaties of andere emoties die je werkelijkheid kleuren. Dat brengt wijsheid en rust om vrijer in het leven te staan en anders om gaan met ongemakken, zoals stress, moeheid of lichamelijke klachten. Concentratie- en meditatieoefeningen, milde lichaamsbewegingen, reflectieopdrachten en praktische oefeningen vormen de basis van de mindfulnesstraining.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel je mij op 06-25485708 of stuur je een e-mail naar info@bmcoach.nl